Tamaño Texto

-A A +A

Publicaciones en Congresos

E. Ramos, J. L. Brandao, W. Tejedor, P. S. Fernandez and G. A. Gonzalez. Shelf-life Estimation of a Juice Made from Horticultural By-products. ASM Microbe 2022. Washington DC. June 2022.

C. Bonilla, J. L. Brandao, G. A. Gonzalez and W. Tejedor. Microbiological Loads of Horticultural By-products in Panama. ASM Microbe 2022. Washington DC June 2022.

Jorge Serrano, José Fábrega, Evelyn Quirós, Javier E Sánchez-Galán, José Ulises Jiménez. “Análisis prospectivo de la detección hiperespectral de cultivos de arroz (Oryza sativa L.)”. Proceedings of the 16th LACCEI International Multi-Conference for Engineering, Education and Technology. Feb 2019. https://laccei.org/LACCEI2018-Lima/full_papers/FP303.pdf

José Ulises Jiménez S, Evelyn Itzel Quirós-McIntire, Jorge Serrano, Víctor Camargo-García, José Fábrega, Javier E Sánchez-Galán. “Caracterización morfológica y espectral de 6 variedades criollas de arroz (Oryza sativa L.) en Panamá”. Proceedings of the 16th LACCEI International Multi Conference for Engineering, Education and Technology. Feb 2019. https://laccei.org/LACCEI2018-Lima/full_papers/FP143.pdf 

Javier E Sánchez-Galán, Jorge Serrano, Evelyn Quirós-McIntire, José Ulises Jiménez and José R. Fábrega. “Clasificación Supervisada de Firmas Espectrales de Coberturas Agropecuarias en Panamá Utilizando el Mapeo del Ángulo Espectral”. Artículo aceptado para presentación y publicación en XLV Latin American Computing Conference (CLEI 2019). Ciudad de Panamá, Panamá. Oct 2019. https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/9073981

González-Tejedor G., Artés-Hernández F., Fernández P.S. (2018). Characterization and epiphytic microbial load changes of a fresh vegetables purple smoothie during shelf life. In: Proceedings of VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues. Cartagena, Spain. Eds: F. Artés-Hernández, P.A. Gómez, E. Aguayo, F. Artés. Edit: ISHS. ISBN 978-94-62611-90-0. Acta Horticulturae. 1194, 569-574. https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2018.1194.82

Serrano, J., Jimenez, J., Fabrega, J., Sanchez Galan, J., Quirós, E., Detección de índice de área foliar por firma espectral de cultivo de arroz. Proceedings of the 16th LACCEI International Mulit-Conference for Engineering, Education and Technology July 18-20, 2018. DOI: https://dx.doi.org/10.18687/LACCEI2018.1.1.303

Guillén,V., Pittí Y. Determinantes de la innovación en el sector productivo de Panamá. Proceedings of the 6th Engineering, Science and Technology Conference - Panamá 2017(ESTEC 2017), pages:1-10. DOI: 10.18502/keg.v3il.1407

Serrano J., Fábrega J., Quirós E., Sánchez-Galán J., Jiménez J., Análisis prospectivo de la detección hiperespectral de cultivos de arroz (Oryza sativa L.), Proceedings of the 6th Engineering, Science and Technology Conference - Panama 2017 (ESTEC 2017), pages: 69-79. DOI: 10.18502/keg.v3i1.1414

Tejedor, W. (2010). Retos de la Seguridad Alimentaria en Panamá. XIII Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología: Libro de resúmenes. ISBN 978-9962-8984-0-5, octubre, Panamá. Pp 126.

Tejedor, W. (2006). Aspectos de Inocuidad en la Industria de Productos Vegetales Frescos Cortados en Panamá. Memorias del I Simposio Iberoamericano de Vegetales Frescos Cortados. IV Congreso Nacional de Sobre Procesamiento Mínimo de Frutas y Hortalizas. ISBN: 968-5862-08-7. 4 - 7 de abril, San Pedro, SP. Brasil. 107 - 110.

Tejedor, W. (2005). HACCP: Una Herramienta para la Industria de los Vegetales Frescos Cortados. Memorias del Simposio Nuevas Tecnologías de Conservación y Envasado de Frutas y Hortalizas. IX Conferencia Internacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos. ISBN: 968-5862-01-X. 9 - 10 de marzo, La Habana, Cuba. 91 - 97.

Tejedor, W. (2004). Estado actual del mercado de Frutos y Vegetales Frescos Cortados en Panamá. Memorias del Simposio Estado Actual del Mercado de Frutos y Vegetales Cortados en Iberoamérica. III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos. ISBN: 968-5862-04-4. 28-30 de abril, San José de Costa Rica. 55-60.

Tejedor, W., RODRIGO, M., RUIZ, P. and MARTÍNEZ, A. (2000). Mathematical model for the combined effect of temperature and pH on the thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores as heated in a complex food extract. Conference Proceedings 3rd International Conference on Predictive Modelling in Foods. ISBN: 90-804818-3-1. September 12-15. Leuven, Belgium.